SMARTBoard.nl / SMARTBoard.be is onderdeel
van SMART en i3 partner Limid.

SMART Board & Microsoft Teams

Maak uw online vergadering interactief!

Onze SMART Board interactieve schermen zijn allen Microsoft Teams gecertificeerd. SMART & MS Teams is een unieke combinatie van gebruiksvriendelijke hardware en software.  De naadloze integratie met Microsoft Teams stelt uw medewerkers in staat om visueel, interactief, effectief en in real-time samen te werken op iedere locatie!

Werk zoals u gewend bent, maar...

U weet (waarschijnlijk) al hoe u MS Teams moet gebruiken. Verbeter echter de online samenwerking met het gebruiksgemak van een SMART Board.

Altijd genoeg schrijfruimte

Deel uw scherm en schrijf naadloos in alle Microsoft 365 programma’s – zoals bijvoorbeeld een PowerPoint presentatie. U schrijft direct in PowerPoint of in uw SMART interactieve whiteboard – waardoor u steeds nieuwe dia’s en onderwerpen kunt bespreken, zonder eerdere aantekeningen te wissen.

Werk vanaf uw eigen laptop of ingebouwde OPS PC

Werk op het SMART Board vanaf uw vertrouwde Windows omgeving – met uw eigen contacten, bestanden en lievelingsprogramma’s. Uw besturingssysteem wordt gecombineerd met de interactieve mogelijkheden van het SMART Board: Een levensgroot touchscherm met schrijfmogelijkheden.

Hulp nodig bij het kiezen van een SMART Board?

Wenst u meer informatie over de SMART Board producten of wilt u een vrijblijvend adviesgesprek?

Neem contact met ons op

Stel uw vraag voor vrijblijvend advies.

Na ontvangst van uw supportaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Smartboard.nl levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op locatie Limid of de fabrikant.