SMARTBoard.nl / SMARTBoard.be is onderdeel
van SMART en i3 partner Limid.

klaslokaal smart board amity

Lesgeven met de SMART Board 6000 serie op een internationale school

Lesgeven met de SMART Board 6000 serie op een internationale school

klaslokaal smart board amity

De missie van deze school

De missie van Amity International School is om een boeiende en uitdagende leeromgeving te bieden waar studenten in staat worden gesteld om academisch, sociaal en emotioneel te slagen. Elk individu wordt in staat gesteld om te gedijen en een positief verschil te maken in de maatschappij.

klaslokaal smart board amity

Lessen voorbereiden

De SMART Learning Suite software biedt tevens een excellent platform voor docenten om hun lessen voor te bereiden. Lessen kunnen interactief worden gemaakt en met behulp van mobiele devices kunnen studenten actief deelnemen aan de les. De mogelijkheid om binnen Microsoft Office en pdf te werken met digitale inkt en als native bestand op te slaan wordt volop benut.

klaslokaal scheikundelokaal smart board

Op onderzoek gebaseerd curriculum

De studenten van Amity leren binnen een real-world, op onderzoek gebaseerd curriculum dat hun individualiteit, creativiteit en unieke interesses bevordert. Amity moedigt haar studenten aan om innovatieve en reflectieve denkers te zijn die veerkracht en vastberadenheid tonen. Ze promoten ethische, verantwoordelijke actie voor positieve verandering en bieden kansen voor teamwerk en leiderschap. De keuze voor een wereld merk als SMART Board was voor de hand liggend. De kans dat studenten na hun opleiding (deels) in het buitenland komen te werken is namelijk groot.

klaslokaal smart board amity

Stimuleren van samenwerken

Het SMART Board stimuleert samenwerken en creativiteit onder studenten. Creativiteit wordt gezien als één van de voornaamste vaardigheden die een mens in de toekomst nodig heeft. Het SMART Board ondersteund studenten bij het inzetten en bevorderen van hun creativiteit. Het slaat een brug naar de technologische middelen waar studenten mee te maken krijgen wanneer zij na hun opleiding de arbeidsmarkt betreden. Het inzetten van interactieve displays voor samenwerken, brainstormen en overleggen wordt steeds meer commodity.

Ook interesse?

Heeft u ook een ruimte waar innovatie en een technologisch slimme audiovisuele oplossingen nodig is? Neem dan contact met ons op. In overleg is een referentiebezoek mogelijk. Wij laten u graag door eerdere projecten en klanten overtuigen!

Neem contact op via info@smartboard.nl of 038-420 90 92.
Of kom langs in één van onze showrooms

Laat een reactie achter

Na ontvangst van uw supportaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Smartboard.nl levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op locatie Limid of de fabrikant.