Maak vrijblijvend een afspraak voor een advies op maat in onze showroom

We nodigen u graag uit om vrijblijvend de interactieve touch-oplossingen te bekijken en gedemonstreerd te krijgen door een specialist.

Maak een afspraak! Neem contact met ons op via info@smartboard.nl of bel ons: 038 420 90 92

Showroom Amsterdam

In samenwerking met onze partner König + Neurath hebben wij inmiddels ook een showroom locatie in Amsterdam. In de showroom zijn onze digitale presentatie oplossingen te zien met het innovatieve kantoormeubilair van König + Neurath.
 

Showroom Zwolle

Onze showroom in Zwolle bevindt zich op de eerste etage van ons hoofdkantoor. Daarom is de showroom beperkter qua omvang. In deze showroom focussen we daarom op SMART's populairste modellen. SMART Board MX, SMART Board 6000 en SMART Board 7000 zijn hier te zien. 

Showroom Houten

Wij zijn een onderneming die blijft investeren in uitbreiding van zowel online als fysieke aanwezigheid en een up to date showroom is daar naar ons idee een belangrijk onderdeel van. Onze showroom in Houten is daarom zojuist helemaal vernieuwd!

Adviesgesprek aanvragen

Wenst u meer informatie over de SMART Board producten of wilt u een vrijblijvend adviesgesprek? Neem direct contact met ons op via 0031 (0)38 - 420 90 92

Informatie aanvragen