SMARTBoard.nl / SMARTBoard.be is onderdeel van SMART partner Limid.

  • 038 - 420 90 92

SMARTBoard.nl / SMARTBoard.be is onderdeel
van SMART partner Limid.

SMART Board verrijdbaar onderstel

400,00 (incl. btw 484,00)

De normale prijs van dit onderstel bedraagt Euro 1.045,- exclusief BTW.  Regelmatig bieden wij echter gebruikte onderstellen uit demo/showroom aan welke nog in uitstekende staat zijn inclusief werking.

Deze SMART Board trolley is speciaal ontworpen voor intensief gebruik en is van Nederlandse makelaardij waarbij kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel staan. Door het grote elektrische verstelbereik kan deze trolley eenvoudig op uw gewenste hoogte worden gebracht. De geïntegreerde safety stop herkent het verschil in druk bij een botsing en schakelt de elektrische motor in zo’n geval automatisch uit. Alle vier de robuuste zwenkwielen zijn voorzien van een rem. De trolley is zeer wendbaar en gemakkelijk te verplaatsen. Dit model is voorzien van 6 maanden garantie.

Beschikbaarheid: 5 op voorraad

Uw bestelling laten installeren?​

Waarom SMARTBoard.nl

  • Bel of mail voor gratis advies op maat
  • Leverijd: 1-2 werkdagen
  • Betaal veilig via iDeal
  • SMART Platinum Partner

Na ontvangst van uw supportaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Smartboard.nl levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op locatie Limid of de fabrikant. Ook als u geen klant van ons bent, kunt u support aanvragen.