SMART Board 480

200,00 (incl. btw 242,00)

Een SMART Board voorzien van DViT-technologie. Twee digitale camera’s, één in elk van de bovenste hoeken van het interactieve whiteboard, volgen de positie van uw vinger of de pen terwijl die beweegt over het interactieve oppervlak. Het SMART Board 480-interactieve whiteboard heeft een volledige snelheid USB 1.1-voeding en geen externe stroomtoevoer. Omdat USB de belangrijkste verbindingsmethode is, ontvangt het interactieve whiteboard stroom van uw computer via de meegeleverde, 3 meter lange USB-kabel. Dit SMART Board is zo goed als nieuw en heeft 6 maanden garantie.

Om optimaal van dit SMART Board gebruik te kunnen maken, dient u een projector en een wandbeugel aan te schaffen. Benieuwd naar uw actieprijs voor een heel pakket? Vraag een offerte aan!

Beschikbaarheid: 2 op voorraad

Uw bestelling laten installeren?​

Waarom SMARTBoard.nl

Na ontvangst van uw supportaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Smartboard.nl levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op locatie Limid of de fabrikant. Ook als u geen klant van ons bent, kunt u support aanvragen.

Wilt u meer informatie over dit product?

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Boek een demo in onze showroom

Laat uw gegevens achter voor een bezoek aan onze showroom. Wij nemen contact met u op om een afspraak te maken.

5% korting op uw aanschaf!

Maak nu een afspraak voor een online demonstratie van de SMART Oplossingen of bezoek een van onze showrooms. Investeer wat tijd en ontvang hiermee deze extra korting.