SMARTBoard.nl / SMARTBoard.be is onderdeel
van SMART en i3 partner Limid.

Complete – demo / gebruikt – SMART Board Digibord set

550,00 (incl. btw 665,50)

Een mooie kans om relatief voordelig kennis te maken met de mogelijkheden van een digibord. Deze set is weliswaar gebruikt, maar echter nog in prima staat voor gebruik binnen vergaderruimte, klaslokaal of trainingsruimte. Het SMART Board 885 is nog steeds actueel en werkt in combinatie met een projector. Sluit het SMART Board 885 en de projector van NEC aan op uw computer of laptop en u heeft de beschikking over een breedbeeld interactieve werkomgeving. U kunt schrijven met de digitale pennen (ook meegeleverd) en u kunt het scherm aanraken met uw vinger voor Touch. De set wordt compleet geleverd met bekabeling, bevestigingsmateriaal. Installatie is uiteraard mogelijk. Vraag hiervoor een prijsopgave aan.

Beschikbaarheid: 1 op voorraad

Waarom SMARTBoard.nl

Na ontvangst van uw supportaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Smartboard.nl levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op locatie Limid of de fabrikant.

Showroom bezoek of online demo plannen

Wij hebben een showroom in Houten, Amsterdam en Zwolle waar u onze oplossingen kunt bekijken en aanraken. Ook een online demo is mogelijk. Omdat we graag alle tijd voor u nemen is een bezoek aan onze showrooms alleen mogelijk op afspraak. Laat hiervoor uw gegevens achter, dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met u op. Maakt u liever telefonisch een afspraak? Bel dan naar 038-4209090.

Wilt u meer informatie over dit product?

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.