SMARTBoard.nl / SMARTBoard.be is onderdeel
van SMART en i3 partner Limid.

Barco Clickshare CSE-200 (occasion)

385,00 (incl. btw 465,85)

De Barco CSE-200 biedt draadloze beeldoverdracht voor kleine en middelgrote vergaderzalen. Iedereen – inclusief de gasten – kan gemakkelijk verbinding maken met één klik. Gebruikers pluggen gewoon de stekker van een USB-aangedreven apparaat – de ClickShare Button – in hun PC of Mac en klikken op de knop om de inhoud van hun laptop op het grote vergaderzaal scherm te tonen. Met de ClickShare App of via Airplay kunnen gebruikers ook content delen vanaf hun mobiele telefoon of tablets. De Barco CSE-200 dient te worden aangesloten via een HDMI kabel aan een monitor, touchscreen of projector.

Deze Barco Clickshare is gebruikt, maar in goede staat. Wordt geleverd met 3 dongles. Nieuwprijs normaal Euro 1.500,- exclusief BTW

Op voorraad

Waarom SMARTBoard.nl

Na ontvangst van uw supportaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Smartboard.nl levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op locatie Limid of de fabrikant.

Showroom bezoek of online demo plannen

Wij hebben een showroom in Houten, Amsterdam en Zwolle waar u onze oplossingen kunt bekijken en aanraken. Ook een online demo is mogelijk. Omdat we graag alle tijd voor u nemen is een bezoek aan onze showrooms alleen mogelijk op afspraak. Laat hiervoor uw gegevens achter, dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met u op. Maakt u liever telefonisch een afspraak? Bel dan naar 038-4209090.

Wilt u meer informatie over dit product?

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.