SMARTBoard.nl / SMARTBoard.be is onderdeel
van SMART en i3 partner Limid.

Audac NOBA8A subwoofer met ATEO2 satellieten (ex demo)

300,00 (incl. btw 363,00)

Audac 2.1 audiosysteem bestaande uit Noba 8-inch actieve subwoofer (100W RMS) met twee ATEO2 satellieten (10W RMS). De NOBA8A heeft een strakke en minimalistische look en kan tegen een muur of onder en in meubels worden geplaatst. De geïntegreerde klasse-D versterker van NOBA8A biedt uitgangen voor het aansturen van twee satelliet luidsprekers. De ingang is gebalanceerd en uitgevoerd in 3-pins aansluitblok connectoren. De satelliet uitgang heeft 2-pins connectoren. Levering inclusief bijbehorende muurbeugel voor de subwoofer en satellieten. Kleur wit (RAL9003). Gebruikt en in goede staat! Let op: levering is excl. luidsprekerkabel, handleiding (wel digitaal beschikbaar) of montagemateriaal.

Beschikbaarheid: 1 op voorraad

Meer informatie over dit product?

Waarom SMARTBoard.nl

Na ontvangst van uw supportaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Smartboard.nl levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op locatie Limid of de fabrikant.

Showroom bezoek of online demo plannen

Wij hebben een showroom in Houten, Amsterdam en Zwolle waar u onze oplossingen kunt bekijken en aanraken. Ook een online demo is mogelijk. Omdat we graag alle tijd voor u nemen is een bezoek aan onze showrooms alleen mogelijk op afspraak. Laat hiervoor uw gegevens achter, dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met u op. Maakt u liever telefonisch een afspraak? Bel dan naar 038-4209090.

Wilt u meer informatie over dit product?

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.