Video vergaderen op uw manier

SMART Board 6000s serie

De standaard configuratie (uitbreiden mogelijk)

SMART video vergaderpakket

Interactief Videopakket - Premium

5.898,00 (incl. btw 7.136,58)

De nieuwe 6000S combineert de fysieke en online werkplek. Met dit totaalpakket kunt u uw SMART Board uitbreiden – maak uw configuratie in hoogte verstelbaar of houd betrokken online meetings. Klik hier voor de samenstelling.

Op voorraad

Kies uit 65, 75 of 86* inch

Upgrade uw configuratie met een all-in-one videobar of kies voor een losse soundbar.

Beide modellen zijn elektrisch in hoogte verstelbaar. Kies voor een verrijdbaar model of een vaste vloerkolom.

Samenwerken op afstand

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen?

De inhoud van uw nieuwe video vergaderpakket

Werk digitaal samen via interactieve schermen en video vergaderen

SMART Board interactieve touchscreens stellen collega's in staat om online samen te werken alsof ze zich in dezelfde ruimte bevinden. Met SMART is er geen limiet aan wat teams on- en offsite met elkaar kunnen bereiken. Het touchscreen biedt de finishing touch van het vergadersysteem en maakt presenteren interactief, creatief en productief. Direct gebruiksklaar voor gebruik met o.a. een ingebouwd whiteboard, browser en screenshare functionaliteit.

* Het SMART Board 6000 - 65 inch is inbegrepen. Voor een meerprijs kunt u dit scherm upgraden naar een 75 inch.
** De 86 inch van SMART kunt u pre-orderen. Neem contact met ons op.

Inbegrepen *

Video afspelen

Inbegrepen *

Beperk samenwerken niet tot een enkele ruimte. Kies voor montage op een trolley.

Beperk samenwerken niet tot een specifieke vergaderruimte, maak uw systeem mobiel en zet het bedrijfsbreed in. Onze ergonomische trolley met elektrische hoogteverstelling, grote robuuste zwenkwielen en geïntegreerd kabelmanagement maakt uw vergadersysteem flexibel in te zetten in elke ruimte binnen uw bedrijf.

* Er is een elektrische hoogteverstelling inbegrepen. In de video hiernaast ziet u het verrijdbaar onderstel afgebeeld. U kunt echter ook kiezen voor een robuuste vloerkolom met vloerplaat.

Video afspelen

Inbegrepen *

Of kies voor montage op een robuuste vloerkolom met vloerplaat.

Onze ergonomische vloerlift met elektrische hoogteverstelling en geïntegreerd kabelmanagement maakt uw vergadersysteem af. De bijgeleverde vloerplaat maakt boren overbodig. Beide elektrische hoogteverstellingen hebben een verstelbereik van 60 cm.

* Er is een elektrische hoogteverstelling inbegrepen. In de video hiernaast ziet u een robuuste vloerkolom met vloerplaat afgebeeld. U kunt echter ook kiezen voor een verrijdbaar onderstel.

Betaalbaar videovergaderen 

De SMART basis camera/microfoon add-on is een USB-camera ontworpen voor kleine vergaderruimtes. Het biedt een scherp beeld en nauwkeurige kleurreproductie en biedt ultra HD 4K-resolutie en hoge framesnelheden. Een brede kijkhoek van 120 graden zorgt ervoor dat iedereen rond de tafel zichtbaar is. Op basis van gezichtsherkenning worden deelnemers automatisch ingekaderd voor een betere beleving tijdens de vergaderervaring.

Video afspelen

Inbegrepen

SMART Meeting Pro software licentie

De SMART Meeting Pro software (Room Editie) is de zakelijke SMART software en stelt iedere gebruiker in staat om direct en intuitief te kunnen vergaderen, trainen, samenwerken en te brainstormen. Tevens biedt deze SMART software volledige integratie met MS Office en/of Office 365.

Video afspelen

Inbegrepen

Inbegrepen

Aansluitkabelset met kabelhoes

De kabelset die u nodig heeft om uw laptop met het SMART Board te verbinden. De 4K 60 Hz gecertificeerde HDMI en USB touch kabel hebben een lengte van 5 meter en zijn voorzien van een beschermende kabelhoes voor een lange levensduur en afgewerkt resultaat.

Extra pennenset voor de SMART Board 6000S serie

Schrijf met maar liefst 6 verschillende pennen. Dankzij ‘Pen ID’ en ingebouwde objectherkenning schrijft u direct met de juiste kleur pen. Wis nauwkeurig met de gum op de achterkant an de pen – of gebruik uw handpalm voor grotere oppervlaktes. U kunt de kleur waarmee u schrijft veranderen in het whiteboard. Plaats de pennen na gebruik terug in de pentray. Opladen is niet nodig.

6000s extra pennenset

Inbegrepen

sla software

Inbegrepen

1e jaar gratis SLA en support dienstverlening

Uw audiovisuele apparatuur moet het gewoon doen en daarom is het belangrijk dat uw audiovisuele installatie goed onderhouden wordt. Met een Limid SLA Service- en onderhouds-contract bent u verzekerd van firm- en software updates en van hulp bij storingen. Onze servicedesk biedt direct hulp op afstand via Teamviewer of Teams. Verder beschikken wij over een Nederlandstalig videoportal met trainingsvideo's waarin alle functies van het SMART Board wordt toegelicht.

Gebruiksklaar geleverd inclusief basistraining

 Limid is gecertificeerd kennis- en service partner van SMART en is als Platinum partner geregistreerd. De technici beschikken allen over de relevante opleidingen en fabrikant gebonden certificeringen. Limid biedt de hoogste kwaliteit in advies, levering en service. Een team van Limid technici levert uw configuratie gebruiksklaar conform afspraak. Hierna volgt een basistraining voor het gebruik van uw video vergadersysteem. 

VCA en ISO certificaat

Inbegrepen

Upgrade uw video vergaderpakket

OPS PC

Voor optimale grafische prestaties en performance bieden wij een krachtige i5 OPS pc module. Vermijd externe computers of mini desktops met bijbehorende bekabeling, voedingen, lange opstarttijd en extra montage materiaal. Met de SMART OPS i5 PC-module met Windows 10 is uw touchscreen direct klaar voor gebruik.

SMART OPS computer module

+ €699,00 ex btw

+ €299,00 ex btw

Optimaal geluid

Een professionele soundbar voorziet in een betere geluidsweergave. Breidt uw vergadersysteem uit met een indrukwekkende klank tijdens video vergaderen of het afspelen van video’s. De soundbar is geschikt voor plaatsing onder het SMART Board en wordt met een speciale beugel gemonteerd.

Upgrade naar een professionele videobar

Deze SMART add-on met speciale montagebeugel is een all-in one videobar ontwikkeld voor een consistente en betrouwbare ervaring in uw vergaderruimte. De slimme camera met tracking brengt de spreker in beeld terwijl de ingebouwde microfoons de spraak tot 6 meter nauwkeurig oppikken. De videobar biedt kamervullend geluid en uiterst nauwkeurige microfoons, zodat alle deelnemers uw gesprekken duidelijk kunnen horen en gehoord kunnen worden.

Video afspelen

+ €700,00 ex btw

Na ontvangst van uw supportaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Smartboard.nl levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op locatie Limid of de fabrikant. Ook als u geen klant van ons bent, kunt u support aanvragen.

Online adviesgesprek?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. We laten u graag diverse mogelijkheden zien via Teams.