SMARTBoard.nl / SMARTBoard.be is onderdeel
van SMART en i3 partner Limid.

SMART TeamWorks 5 – App account 1 jaar (prijs per user)

173,00 (incl. btw 209,33)

Met een SMART TeamWorks App account wordt je host van de gezamenlijke werkruimte, waardoor je meetings kunt starten buiten de SMART TeamWorks Room computer om en wordt je werkruimteropslag verhoogt naar 2GB. Dit is een add-on, u dient hiervoor wel een lopende SMART TeamWorks licentie te hebben.

De SMART TeamWorks software is de nieuwste platform-onafhankelijke software voor ongelimiteerd samenwerken. Plannen, samenwerken en samenvatten. Vraag een gratis demonstratie aan in onze showroom of via een online demo.

Op voorraad

Waarom SMARTBoard.nl

Na ontvangst van uw supportaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Smartboard.nl levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op locatie Limid of de fabrikant.

Showroom bezoek of online demo plannen

Wij hebben een showroom in Houten, Amsterdam en Zwolle waar u onze oplossingen kunt bekijken en aanraken. Ook een online demo is mogelijk. Omdat we graag alle tijd voor u nemen is een bezoek aan onze showrooms alleen mogelijk op afspraak. Laat hiervoor uw gegevens achter, dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met u op. Maakt u liever telefonisch een afspraak? Bel dan naar 038-4209090.

Wilt u meer informatie over dit product?

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.