SMART Board MX265-V2 - 65 inch

2.285,00 (incl. btw 2.764,85)

De SMART Board MX265-V2 is een 65 inch interactief display.  De SMART Board MX-V2 serie biedt een ingebouwde SMART Kapp module met: startscherm, digitaal whiteboard, internetbrowser, screen share (draadloos scherm delen) en een app- en bestanden bibliotheek.

U heeft de keuze om een ingebouwde mini-pc in het ops-slot aan de achterzijde te laten toevoegen. Deze kunt u hieronder gemakkelijk bijbestellen.

Op voorraad

Productomschrijving

Meer informatie over dit product?

Productvoordelen

Bekijk de video

Bekijk de video

Door ons opgenomen in showroom Houten.

SMART Board MX iQ module

MX serie beschikt over ingebouwde unieke IQ module.

Met de ingebouwde iQ-technologie beschikt het scherm over een ingebouwd whiteboard, een ingebouwde webbrowser en kunt u draadloos beeld streamen naar het scherm vanaf ieder device en vanaf ieder platform. U hoeft dus geen computer of laptop aan te sluiten, maar u kunt direct aan de slag!

Flexibele connectiviteit

Sluit computers en opslagmedia aan via de diverse aansluitpoorten van het scherm, inclusief handige menu opties (inclusief ‘home’ button waarmee u weer snel terug naar het beginscherm gaat) aan de voorzijde van het scherm.

Kwaliteit

MX-serie is geclassificeerd voor meer dan 50.000 uur betrouwbaar gebruik en SMART’s Accelerated Life Testing zorgt tevens voor minder uitvaltijd en een nog langere levensduur.

Duurzaam gebouwd en gemaakt om te gebruiken.

SMART Board-displays zijn duurzaam en hebben vele veiligheids-, regelgevende en milieucertificeringen ontvangen, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken of ze voldoen aan overheids- of andere wettelijke vereisten.

SMART Board MX is dé standaard binnen het moderne onderwijs

Start uw les razendsnel

Kom binnen met uw laptop, druk op de knop en sluit de kabel aan. U kunt direct starten met lesgeven.

Betrek leerlingen bij de les

Shout it Out – Toets eenvoudig het kennisniveau van uw leerlingen met deze ingebouwde activiteit.

Toegang tot uw lessen in de cloud

Maak interactieve lessen – lokaal of in de Cloud. Log in met Google of Microsoft en uw lessen staan direct op het scherm.

SMART Board MX serie is beschikbaar als 55, 65, 75 en 86 inch.

Voor elk klaslokaal is er een geschikt formaat. Laat u adviseren!

Uw SMART Board uitbreiden

Diverse accessoires om alles uit uw SMART Board MX te halen.

Na ontvangst van uw supportaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Smartboard.nl levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op locatie Limid of de fabrikant. Ook als u geen klant van ons bent, kunt u support aanvragen.

Wilt u meer informatie over dit SMART Board?

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Laat ons uw nieuwe SMART Board installeren.

Als u een SMART Board koopt in onze webshop, zitten de kosten van de installatie daar niet bij. Deze zijn namelijk afhankelijk van uw situatie. Vul onderstaand formulier in zodat wij contact met u kunnen opnemen om uw wensen te bespreken en de installatie- en voorrijdkosten kunnen berekenen.

Boek een demo in onze showroom

Laat uw gegevens achter voor een bezoek aan onze showroom. Wij nemen contact met u op om een afspraak te maken.

5% korting op uw aanschaf!

Maak nu een afspraak voor een online demonstratie van de SMART Oplossingen of bezoek een van onze showrooms. Investeer wat tijd en ontvang hiermee deze extra korting.