SMART Board 6075S - 75 inch

4.077,00 (incl. btw 4.933,17)

Het nieuwste SMART Board 6075S! Dit display is speciaal voor het basisonderwijs gemaakt. Dankzij objectherkenning kunt u leerlingen nog meer bij de les betrekken. Leerlingen kunnen bijvoorbeeld zelfs op het SMART Board stempelen met vakspecifiek gereedschap (zoals plussen en minnen voor rekenen).

Op voorraad

Productomschrijving

Meer informatie over dit product?

Productvoordelen

Andere suggesties…

Bekijk de video

Door ons opgenomen in showroom Houten.

IQ SMART Board 6000S

Alles met één druk op de knop. Met dank aan iQ.

Met de ingebouwde iQ-technologie beschikt het scherm over een ingebouwd whiteboard, een ingebouwde webbrowser en kunt u draadloos beeld streamen naar het scherm vanaf ieder device en vanaf ieder platform. U hoeft dus geen computer of laptop aan te sluiten, maar u kunt direct aan de slag!

Aanraken

De SMART Board 6000S-serie maakt samenwerken makkelijker. Met 20 gelijktijdige contactpunten op zowel Mac en pc kunnen meerdere leerlingen tegelijkertijd verschillende dingen op het scherm doen, zoals dingen klaar zetten, schrijven, wissen of objecten verplaatsen.

Schrijven

Schrijven op de SMART Board 6000S-serie is net zo eenvoudig als op papier. Met het bijkomende voordeel van de volgende handige functies.

Delen

SMART Board 6000S-serie verbindt alles en iedereen. Stream het scherm van uw device (elk merk werkt). Op het SMART Board kan het beeld van meerdere devices tegelijkertijd naast elkaar getoond worden.

Uniek voor de 6000S: ToolSense technologie

ToolSense™ technologie maakt interactie tussen de digitale werkruimte en analoge objecten mogelijk. Het scherm herkent fysieke SMART objecten die tegen de glasplaat worden gehouden.

Gebruik SMART stempels om bijvoorbeeld rekenoefeningen te doen.

Toolsense

* De SMART objecten ten behoeve van ToolSense worden momenteel ontwikkeld en zijn binnenkort als accessoireset verkrijgbaar.

Extra pennen voor een ultieme schrijfervaring

Schrijf met meer kleuren of kies voor magische inkt.

Nieuw: de magic pen

Met de ‘magic pen’ kunt u 2 dingen doen in elk programma.

Er zijn 4 extra penkleuren beschikbaar voor de SMART Board 6000S serie (inclusief magnetische houder).
De gekleurde pennen zijn intuïtief te gebruiken – pak gewoon de kleur van de pen van uw keuze op en hij schrijft in die kleur. Zoals verwacht bij alle SMART Board interactieve displaypennen, kan de kleur van elke pen worden aangepast.

Nieuw: de SMART highlighter pen

Met de ‘highlighter pen‘ kunt u met twee kleuren (geel en groen) aantekeningen arceren.

Uw SMART Board uitbreiden

Diverse accessoires om alles uit uw SMART Board MX te halen.

Na ontvangst van uw supportaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Smartboard.nl levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op locatie Limid of de fabrikant. Ook als u geen klant van ons bent, kunt u support aanvragen.

Wilt u meer informatie over dit SMART Board?

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Laat ons uw nieuwe SMART Board installeren.

Als u een SMART Board koopt in onze webshop, zitten de kosten van de installatie daar niet bij. Deze zijn namelijk afhankelijk van uw situatie. Vul onderstaand formulier in zodat wij contact met u kunnen opnemen om uw wensen te bespreken en de installatie- en voorrijdkosten kunnen berekenen.

Boek een demo in onze showroom

Laat uw gegevens achter voor een bezoek aan onze showroom. Wij nemen contact met u op om een afspraak te maken.

5% korting op uw aanschaf!

Maak nu een afspraak voor een online demonstratie van de SMART Oplossingen of bezoek een van onze showrooms. Investeer wat tijd en ontvang hiermee deze extra korting.