SMARTBoard.nl / SMARTBoard.be is onderdeel
van SMART en i3 partner Limid.

SMART Board MX-V4 – 55 inch

1.588,00 (incl. btw 1.921,48)

De SMART Board MX255-V4 is een 55-inch interactief display dat wordt geleverd met de ingebouwde IQ-omgeving (Android). Hiermee krijgt u toegang tot een digitaal whiteboard, internetbrowser, screen sharing (draadloos scherm delen) en een app- en bestandenbibliotheek. 

Ingebouwde OPS-computer 

U heeft de keuze om een ingebouwde mini-pc in het ops-slot aan de achterzijde te laten toevoegen. Meer informatie over de OPS PC leest u hier.

Op voorraad

Wil je zonder gedoe videobellen vanaf je SMART Board of een computer gebruiken voor je presentaties? In plaats van telkens een laptop aan te sluiten met een HDMI-kabel, kun je kiezen voor de handige ingebouwde mini-pc aan de achterzijde van het SMART Board. Deze kleine krachtpatser maakt het mogelijk om te werken met je computer en te videobellen zonder het gesleep met laptops. Het is een slimme toevoeging die je de vrijheid geeft om moeiteloos te werken en te presenteren, allemaal op één plek.

Waarom SMARTBoard.nl

Probeer de SMART Board Configurator!

Uw vergaderoplossing visueel in 3D

Installatieservice

Wilt u uw nieuwe touchscherm door ons laten installeren? Er zijn diverse montage opties mogelijk.
Vul uw gegevens in voor een offerte op maat.

Hulp nodig bij het kiezen van een SMART Board?

Wenst u meer informatie over de SMART Board producten of wilt u een vrijblijvend adviesgesprek?

Na ontvangst van uw supportaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Smartboard.nl levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op locatie Limid of de fabrikant.

Showroom bezoek of online demo plannen

Wij hebben een showroom in Houten, Amsterdam en Zwolle waar u onze oplossingen kunt bekijken en aanraken. Ook een online demo is mogelijk. Omdat we graag alle tijd voor u nemen is een bezoek aan onze showrooms alleen mogelijk op afspraak. Laat hiervoor uw gegevens achter, dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met u op. Maakt u liever telefonisch een afspraak? Bel dan naar 038-4209090.

Wilt u meer informatie over dit product?

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Installatieservice voor ieder SMART Board

Wilt u nieuwe apparatuur laten plaatsen, verhuizen of laten demonteren en afvoeren? Voor al deze (en meer…) activiteiten op uw locatie kunnen wij uw partner zijn. Onze eigen technici zijn breed inzetbaar, werken netjes en zijn VCA* gecertificeerd. Hierdoor bent u verzekerd van een veilige en correcte uitvoering van de werkzaamheden. Vul uw gegevens in wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken!

Neem contact met ons op

Stel uw vraag voor vrijblijvend advies.