SMARTBoard.nl / SMARTBoard.be is onderdeel
van SMART en i3 partner Limid.

SMART Board GX-V2 serie

Een briljant SMART Board, geschikt voor elk klaslokaal

De GX is standaard voorzien van essentiële functies zoals een whiteboard met uitgebreide onderwijs tools en een Chrome browser. Liever werken met uw eigen device en applicaties? Ook dat is dankzij de uitgebreide connectiviteit mogelijk! Met de GX heeft u alles in huis om te beginnen met interactiviteit – en dat tegen een betaalbare prijs.

Duurzaam gebouwd en gemaakt om te gebruiken.

SMART Board-displays zijn duurzaam en hebben vele veiligheids-, regelgevende en milieucertificeringen ontvangen, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken of ze voldoen aan overheids- of andere wettelijke vereisten.

Een SMART Board voor iedereen

smart board gx-v2 whiteboard

Omarm de kracht van SMART in uw klaslokaal

De SMART GX-serie brengt betrouwbare interactiviteit naar uw klaslokaal van de makers van het originele SMART Board® interactieve whiteboard. Het combineert de creatieve kracht van SMART Notebook® software met multitouch-interactie en SMART Ink® om rijke en boeiende leerervaringen te bieden.

Meer controle over uw notities

De inkt is geen aparte laag over de applicatie maar integreert in het native bestand (bij compatible programma’s in uw Windows omgeving)

Start uw les razendsnel

Voorkom onrust in de klas – een SMART Board is met 1 druk op de knop binnen enkele seconden gereed voor gebruik.

Bekijk de video

SMART Board GX-V2 serie is beschikbaar als 65, 75 en 86 inch.

Voor elk klaslokaal is er een geschikt formaat. Laat u adviseren!

Hulp nodig bij het kiezen van een interactief display?

Wenst u meer informatie of wilt u een vrijblijvend adviesgesprek?

Uw SMART Board uitbreiden

Diverse accessoires om alles uit uw SMART Board GX te halen.

Showroom bezoek of online demo plannen

Wij hebben een showroom in Houten, Amsterdam en Zwolle waar u onze oplossingen kunt bekijken en aanraken. Ook een online demo is mogelijk. Omdat we graag alle tijd voor u nemen is een bezoek aan onze showrooms alleen mogelijk op afspraak. Laat hiervoor uw gegevens achter, dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met u op. Maakt u liever telefonisch een afspraak? Bel dan naar 038-4209090.

Neem contact met ons op

Stel uw vraag voor vrijblijvend advies.

Na ontvangst van uw supportaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Smartboard.nl levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op locatie Limid of de fabrikant.