SMART Board 7000R serie

Binnenkort beschikbaar

De SMART Board 7000R serie is een krachtig aanraakscherm dat samen met docenten is ontwikkeld. Het toestel is eenvoudig te bedienen. Leerlingen kunnen tegelijkertijd invuloefeningen doen met de vier pennen, twee wissers en 20 contactpunten. Dit scherm is het ultieme hulpmiddel om interactief les te geven, dankzij de ingebouwde browser, digitaal whiteboard en manieren om apparaten van leerlingen met het bord te verbinden.

SMART Board 7086R wit
SMART Board 7000R iq module

SMART Board 7000R serie beschikt over ingebouwde unieke IQ module.

Met de ingebouwde iQ-technologie beschikt het scherm over een ingebouwd whiteboard, een ingebouwde webbrowser en kunt u draadloos beeld streamen naar het scherm vanaf ieder device en vanaf ieder platform. U hoeft dus geen computer of laptop aan te sluiten, maar u kunt direct aan de slag!

Schrijven

Pak een pen van de magnetische pen tray en begin met lesgeven. Met vier pennen die elke kleur kunnen aannemen kunnen leerlingen tegelijkertijd op het bord werken.

 • Laat leerlingen tegelijkertijd in vier verschillende kleuren schrijven dankzij Pen ID. Het SMART Board herkent de pen en kleur direct.
 • Converteer uw schrift naar tekst, wijzig de penkleur en schrijf over elk venster - met behulp van SMART inkt.
 • Soepele schrijfervaring welke er natuurlijk uit ziet en aanvoelt.
 • De SMART Board 7000R-serie wordt geleverd met vier pennen, zodat studenten gemakkelijk naast elkaar aan projecten kunnen werken.

Aanraken

Met 20 gelijktijdige contactpunten op zowel Mac en pc kunnen meerdere studenten tegelijkertijd verschillende dingen doen, zoals aanraken, schrijven en wissen.

 • Silktouch ™ -wrijvingsloos oppervlak, voor optimale schrijfervaring.
 • De 20 gelijktijdige contactpunten op zowel Mac en pc zorgen ervoor dat leerlingen naast elkaar kunnen werken.
 • Object awareness ™ automatische herkenning van vinger of pen. (Touch, schrijven of wissen)

Delen

DE SMART Board 7000R-serie verbindt alles en iedereen en geeft leerlingen de kans om hun content te delen en bijdragen van klasgenoten te herkennen.

 • Deel elk Android-, Apple- en Windows-apparaat met het bord.
 • Geen kabels om aan te sluiten. Geen apps om te installeren. Geen extra hardware om te kopen. Het is gemaakt voor BYOD-klaslokalen.
 • 4K Ultra HD-resolutie zorgt ervoor dat elke les en presentatie er op zijn best uitziet.
 • Opnieuw ontworpen om delen, presenteren en bijdragen heel gemakkelijk te maken voor studenten en docenten.

Beschikbaar als 75" inch of 86" inch

Bezoek onze showrooms

Bekijk, probeer en ervaar de nieuwste SMART Boards in onze showroom in Amsterdam, Houten of Zwolle

Na ontvangst van uw supportaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Smartboard.nl levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op locatie Limid of de fabrikant. Ook als u geen klant van ons bent, kunt u support aanvragen.