SMARTBoard.nl / SMARTBoard.be is onderdeel
van SMART en i3 partner Limid.

SMART Board 7000R serie

De SMART Board 7000R serie is een krachtig aanraakscherm dat samen met docenten is ontwikkeld. Het toestel is eenvoudig te bedienen. Leerlingen kunnen tegelijkertijd invuloefeningen doen met de vier pennen, twee wissers en 20 contactpunten. Dit scherm is het ultieme hulpmiddel om interactief les te geven, dankzij de ingebouwde browser, digitaal whiteboard en manieren om apparaten van leerlingen met het bord te verbinden.

SMART Board 7086R
SMART Board 7000R iq module

SMART Board 7000R serie beschikt over ingebouwde unieke IQ module.

Met de ingebouwde iQ-technologie beschikt het scherm over een ingebouwd whiteboard, een ingebouwde webbrowser en kunt u draadloos beeld streamen naar het scherm vanaf ieder device en vanaf ieder platform. U hoeft dus geen computer of laptop aan te sluiten, maar u kunt direct aan de slag!

Schrijven

Pak een pen van de magnetische pen tray en begin met lesgeven. Met vier pennen die elke kleur kunnen aannemen kunnen leerlingen tegelijkertijd op het bord werken.

Aanraken

Met 20 gelijktijdige contactpunten op zowel Mac en pc kunnen meerdere studenten tegelijkertijd verschillende dingen doen, zoals aanraken, schrijven en wissen.

Delen

DE SMART Board 7000R-serie verbindt alles en iedereen en geeft leerlingen de kans om hun content te delen en bijdragen van klasgenoten te herkennen.

Beschikbaar als 75" inch of 86" inch

No products were found matching your selection.

Bezoek onze showrooms

Bekijk, probeer en ervaar de nieuwste interactieve displays en videovergaderoplossingen in onze showroom in Amsterdam of Zwolle.

Na ontvangst van uw supportaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Smartboard.nl levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op locatie Limid of de fabrikant.