SMARTBoard.nl / SMARTBoard.be is onderdeel van SMART partner Limid.

  • 038 - 420 90 92

SMARTBoard.nl / SMARTBoard.be is onderdeel
van SMART partner Limid.

SMART Board 6000 serie

Ervaar interactiviteit in de klas

Een nieuw tijdperk van samenwerking in het klaslokaal. Een hoge kwaliteit aanraking ervaring, superieure software en 4K Ultra HD-resolutie. De 6000-serie van SMART Board biedt de betrouwbaarheid, eenvoud en intuïtie om u te helpen te leren, samen te werken en te delen. De 6000 serie displays zijn verkrijgbaar in 65″ en 75″-modellen.

SMART Board 6000
SMART Board 6000 iQ technologie

SMART Board 6000 serie beschikt over ingebouwde unieke IQ module.

Met de ingebouwde iQ-technologie beschikt het scherm over een ingebouwd whiteboard, een ingebouwde webbrowser en kunt u draadloos beeld streamen naar het scherm vanaf ieder device en vanaf ieder platform. U hoeft dus geen computer of laptop aan te sluiten, maar u kunt direct aan de slag!

Schrijven

Schrijven op de SMART Board 6000-serie is net zo eenvoudig als op papier. Leerlingen en docenten kunnen aantekeningen maken, samenwerken en diverse content (afbeeldingen, video, etc) bewerken en interactief gebruiken.

  • Met Pen ID ™ kunnen studenten tegelijkertijd in twee verschillende kleuren schrijven. Het SMART Board herkent de pen en kleur direct.
  • Soepele schrijfervaring welke er natuurlijk uit ziet en aanvoelt.
  • Maak snapshots van uw aantekeningen, verander inktkleuren, converteer handgeschreven aantekeningen naar getypte tekst en gebruik eenvoudig diverse presentatietools.

Aanraken

De SMART Board 6000-serie maakt samenwerking tussen leerlingen eenvoudig en leren leuk. Met acht gelijktijdige contactpunten op zowel Mac en pc kunnen meerdere studenten tegelijkertijd verschillende dingen doen.

  • Silktouch ™ -wrijvingsloos oppervlak, voor optimale schrijfervaring.
  • Object awareness ™ automatische herkenning van vinger of pen (Touch, schrijven of wissen)

Delen

SMART Board 6000-serie verbindt alles en iedereen en geeft leerlingen de kans om hun content te delen en bijdragen van klasgenoten te herkennen.

  • Deel elk Android-, Apple- en Windows-apparaat.
  • Geen kabels om aan te sluiten. Geen apps om te installeren. Geen extra hardware om te kopen. Het is gemaakt voor BYOD-klaslokalen.
  • Opnieuw ontworpen om delen, presenteren en bijdragen heel gemakkelijk te maken voor studenten en docenten.
  • 4K Ultra HD-resolutie zorgt ervoor dat elke les en presentatie er op zijn best uitziet.

Beschikbaar als 65 inch of 75 inch - met of zonder ingebouwde computer

De SMART Board 6000 serie is beschikbaar als 65 inch of 75 inch en is standaard voorzien van de ingebouwde iQ module. De SMART Board 6000 serie kan tevens extra worden uitgerust met een ingebouwde computer. Zo kunt u zonder kabels aan te sluiten altijd werken met een computer op het scherm.

Bezoek onze showrooms

Bekijk, probeer en ervaar de nieuwste SMART Boards in onze showroom in Amsterdam, Houten of Zwolle

Na ontvangst van uw supportaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Smartboard.nl levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op locatie Limid of de fabrikant. Ook als u geen klant van ons bent, kunt u support aanvragen.