Dit product is uitverkocht. Bekijk de nieuwe 6000S serie!

SMART Board 6000 iq module

Heeft u dit SMART Board?

Hier vind u de belangrijkste specificaties van dit model.

SMART Board 6000 pro

SMART Board 6000 Pro serie

​Zet meer koppen bij elkaar

Vergader sneller met de SMART Board 6000 Pro serie. Sluit een laptop aan op het scherm met een kabel – of presenteer draadloos door het beeld te streamen vanaf elk device. Betrek makkelijk een collega erbij via een videovergadering. Schrijf over elk venster – de aantekeningen zullen meeschalen als u in of uitzoomt. Heel handig voor uw BIM of 3D-model!

SMART Board 6000 iq module

Alles met één druk op de knop. Met dank aan iQ.

Met de ingebouwde iQ-technologie beschikt het scherm over een ingebouwd whiteboard, een ingebouwde webbrowser en kunt u draadloos beeld streamen naar het scherm vanaf ieder device en vanaf ieder platform. U hoeft dus geen computer of laptop aan te sluiten, maar u kunt direct aan de slag!

Aanraken

De SMART Board 6000-serie maakt samenwerken makkelijker. Met acht gelijktijdige contactpunten op zowel Mac en pc kunnen meerdere collega's tegelijkertijd verschillende dingen op het scherm doen, zoals dingen klaar zetten, schrijven, wissen of objecten verplaatsen.

  • Silktouch ™ -wrijvingsloos oppervlak, voor optimale schrijfervaring.
  • Object awareness ™ automatische herkenning van vinger of pen (Touch, schrijven of wissen)

Schrijven

Schrijven op de SMART Board 6000-serie is net zo eenvoudig als op papier. Met het bijkomende voordeel van de volgende handige functies.

  • Met Pen ID ™ kunnen collega's tegelijkertijd in twee verschillende kleuren schrijven. Het SMART Board herkent de pen en kleur direct.
  • Soepele schrijfervaring welke er natuurlijk uit ziet en aanvoelt.
  • Maak snapshots van uw aantekeningen, verander inktkleuren, converteer handgeschreven aantekeningen naar getypte tekst en gebruik eenvoudig diverse presentatietools.

Delen

SMART Board 6000-serie verbindt alles en iedereen. Stream het scherm van uw device (elk merk werkt). Op het SMART Board kan het beeld van 2 devices tegelijkertijd naast elkaar getoond worden.

  • Deel elk Android-, Apple- en Windows-apparaat met het bord.
  • Geen kabels om aan te sluiten. Geen apps om te installeren. Geen extra hardware om te kopen. U kunt gelijk beginnen met delen.
  • 4K Ultra HD-resolutie zorgt ervoor dat elke presentatie of video-vergadering er op zijn best uitziet.
  • Opnieuw ontworpen om delen, presenteren en bijdragen heel gemakkelijk te maken.

Hulp nodig bij het kiezen van een SMART Board?

Neem contact op via info@smartboard.nl of (0)38 - 420 90 92.
Of kom langs in één van onze showrooms

Na ontvangst van uw supportaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Smartboard.nl levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op locatie Limid of de fabrikant. Ook als u geen klant van ons bent, kunt u support aanvragen.