SMARTBoard.nl / SMARTBoard.be is onderdeel
van SMART en i3 partner Limid.

Vraag en antwoord

Heeft u een andere vraag over uw bestelling, training of installatie of wenst u andere informatie? Stel deze gerust aan ons.

Ja, onze showrooms zijn momenteel geopend. In zowel Zwolle, Amsterdam en Houten is er voldoende ruimte om 1,5 meter afstand te houden mits de groepsgrootte maximaal 4 personen is. Tevens zijn de afspraken in onze showrooms enkel op afspraak te bezoeken. Bij binnenkomst en vertrek is er tevens gelegenheid tot het wassen/ontsmetten van uw handen.

Ja, uw installatie kan (wat ons betreft) ‘gewoon’ doorgaan. Vooraf vindt er uitgebreid overleg met u plaats over de genomen maatregelen en eventuele maatregelen die u moet nemen om onze medewerkers te beschermen.  De belangrijkste voorwaarde is; is er garantie dat 1,5 afstand gehouden kan worden.

Ja, echter zullen wij in eerste instantie via remote en telefonisch contact met u bepalen of het nodig is om bij u op locatie te komen. Is een locatiebezoek wenselijk dan is dit mogelijk. Zie verder ‘wordt mijn installatie uitgevoerd’
De continuiteit van onze organisatie is natuurlijk belangrijk. Voor uw lopende onderhoudsovereenkomst, serviceverlening en uw bestellingen en opdrachten voor u als klant. Dit begrijpen wij terdege en kunnen u verzekeren dat onze continuiteit is gewaarborgd. Wij zijn een meer dan gezond bedrijf met een bestaansrecht van inmiddels 20 jaar.
Hierin kunnen wij zeker iets betekenen voor u. Graag zelfs. Wij hebben hier uitgebreide informatie voor opgesteld op deze pagina. Dit is inclusief enkele totaalpakketten.
Ja, naast de verkoop, installatie en service is het tevens mogelijk om volledige sets van interactieve schermen, speciaal bestemd voor samenwerken op afstand te huren. Voor een adviesgesprek hierover neemt u gerust contact met ons op.
Zie antwoord ‘werken op afstand’.
Ja, als uw voorkeur uitgaat naar fysiek bezoek bij u op locatie. Bijvoorbeeld voor een inventarisatie dan is dit zeker mogelijk. Ook hier geldt uiteraard weer dat onze medewerker(s) veilig bij u terecht kan. Wij kunnen echter ook via bijvoorbeeld een MS Teams verbinding veel remote / op afstand doen.

Dat is op dit moment de meest gestelde (begrijpelijke) vraag. Ons advies is inderdaad om naast de ‘reguliere’ schoonmaak van uw (touch) scherm met een vochtige doek ook te kiezen voor reiniging met 70% Isopropylalcohol vloeistof. Meer informatie vindt u hier.

De SMART Software Teamworks software is bij uitstek geschikt (en ontwikkeld) om op afstand samen te werken. U kunt hier interactief samen werken in hetzelfde document. Uitgebreide informatie over de SMART Teamworks software vindt u hier.

De SMART Learning Suite omgeving bestaat uit de SMART Notebook software en de SMART Online omgeving. Met deze unieke combinatie kunt u vanaf ieder device vanaf iedere locatie online lessen aanbieden. Meer informatie hierover vindt u hier.
Nee, er zijn geen enkele prijswijzigingen (verhogingen) doorgevoerd welke betrekking hebben op de huidige corona crisis.

Neem contact met ons op

Stel uw vraag voor vrijblijvend advies.

Na ontvangst van uw supportaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Smartboard.nl levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op locatie Limid of de fabrikant.