SMART voor elke discipline binnen de (semi)overheid

Promoot en bevorder creativiteit door te kiezen voor de juiste samenwerkingstechnologie. De SMART Board interactieve displays en software bieden binnen elke discipline een gepaste oplossing om samen te werken. Biedt uw medewerkers het gereedschap om informatie te delen en ideeën op een visuele en interactieve manier te verkennen. Het SMART Board ondersteund de constructieve besluitvorming en stimuleert hogere productiviteit binnen verspreide teams.

De voordelen van SMART

Productiviteit

Creativiteit

Samenwerken

Modern

SMART - State of the Art technologie

Creëert efficiëntie

Constructief samenwerken aan projecten met als doel snellere besluitvorming en betere dienstverlening.

Snelle adoptie door gebruiksgemak

Blijf het veranderende technologielandschap de baas door gebruiksvriendelijke technologie optimaal te laten functioneren.

Bevordert innovatie

Blijf vooroplopen met moderne technologie. En maak uw organisatie aantrekkelijk voor young professionals.

Veilig en beheersbaar

Dankzij continue updates blijft het systeem veilig en vertrouwd.

Direct door naar

Actueel

Bekijk de nieuwste digitale en technologische ontwikkelingen die u zelf met SMART Board kunt inzetten. 

Totaaloplossingen

Bekijk onze populairste totaaloplossingen. Elk pakket biedt een ander uitrustingsniveau. Van basis tot professioneel gebruik.

Modellen

Bekijk het huidige assortiment SMART Boards. Vergelijk zelf de modellen met elkaar of kom langs in onze showroom om deze modellen in het echt te proberen. 

Software

Bekijk de krachtige software die SMART te bieden heeft, van eenvoudige basis applicaties tot specialistische whiteboard en creatieve samenwerking software.

Accessoires

Met onze SMART Board accessoires bent u voorbereid op de toekomst zonder uw huidige scherm te vervangen. Een duurzame upgrade!

0D0A4207-

Referenties

Een SMART Board is tegenwoordig bijna onmisbaar in elke moderne overleg-, vergader-, brainstorm en presentatieruimte.  Bekijk hier een overzicht van onze recente, afgeronde projecten.

Bezoek onze showrooms

Bekijk, probeer en ervaar de nieuwste SMART Boards in onze showroom in Amsterdam, Houten of Zwolle

Na ontvangst van uw supportaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Smartboard.nl levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op locatie Limid of de fabrikant. Ook als u geen klant van ons bent, kunt u support aanvragen.