SMART Board 7000 golfbaan

Presentatieruimte: vergaderen en op een gezonde manier afsluiten

Presentatieruimte: vergaderen en op een gezonde manier afsluiten

The Links Valley is de eerste reversible golfbaan van Europa. Waanzinnige hoogteverschillen, pure zandgrond, ruig heidelandschap en 18 unieke, uitdagende holes in het hart van de Veluwe: welkom op The Links Valley.

Het clubhuis van The Links Valley is de perfecte uitvalsbasis voor een vergadering en een rondje golf. Klanten de mogelijkheid bieden om na een vergadering of presentatie direct de golfbaan op te gaan om te netwerken of ontspannen. Dat is het idee van deze golfbaan in Ermelo waar recent een luxe uitvoering van een digitaal whiteboard is geleverd.

Golfbaan

Weids uitzicht op de golfbaan

Het weidse uitzicht vanuit de ruimte over de golfbaan geeft een unieke en ontspannende sfeer. Een perfecte locatie voor bijvoorbeeld een (interactieve) product introductie, netwerk bijeenkomst of nieuwjaarsborrel.

SMART Board 7000 golfbaan

Interactieve touchscreen

Als oplossing is gekozen voor een high end model van SMART Board. Het SMART Board is voorzien van een mini pc zodat de intuïtieve meeting software van SMART gebruikt kan worden.

Daarnaast biedt het SMART Board functies zoals schrijven in Office applicaties of pdf en de mogelijkheid om draadloos te presenteren. De ingebouwde digitale whiteboard toepassing en webbrowser zijn zonder computer of laptop te gebruiken. Het whiteboard is ideaal om snel en eenvoudig aantekeningen of visualisaties te maken tijdens een brainstorm.

Ook interesse?

Heeft u ook een ruimte waar innovatie en een technologisch slimme audiovisuele oplossingen nodig is? Neem dan contact met ons op. In overleg is een referentiebezoek mogelijk. Wij laten u graag door eerdere projecten en klanten overtuigen!

Neem contact op via info@smartboard.nl of 038-420 90 92.
Of kom langs in één van onze showrooms

Laat een reactie achter

Na ontvangst van uw supportaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Smartboard.nl levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op locatie Limid of de fabrikant. Ook als u geen klant van ons bent, kunt u support aanvragen.

Boek een demo in onze showroom

Laat uw gegevens achter voor een bezoek aan onze showroom. Wij nemen contact met u op om een afspraak te maken.

5% korting op uw aanschaf!

Maak nu een afspraak voor een online demonstratie van de SMART Oplossingen of bezoek een van onze showrooms. Investeer wat tijd en ontvang hiermee deze extra korting.