SMARTBoard.nl / SMARTBoard.be is onderdeel
van SMART en i3 partner Limid.

Philips Q-Line 86 inch

2.590,00 (incl. btw 3.133,90)

De Philips Q-Line is perfect geschikt voor zakelijke omgevingen, vooral voor vergaderingen en presentaties. Met zijn indrukwekkende Ultra HD kwaliteit levert dit display levendige beelden en een prachtig contrast. Ben je in een helder verlichte ruimte of juist niet? De content wordt altijd scherp weergegeven. Het strakke design en de slanke bezel geven het Philips display een moderne uitstraling. Dit display is ontworpen om uit te blinken en is eenvoudig in te stellen, perfect voor gebruik, 7 dagen per week.

Op voorraad

Waarom SMARTBoard.nl

Na ontvangst van uw supportaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Smartboard.nl levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op locatie Limid of de fabrikant.

Showroom bezoek of online demo plannen

Wij hebben een showroom in Houten, Amsterdam en Zwolle waar u onze oplossingen kunt bekijken en aanraken. Ook een online demo is mogelijk. Omdat we graag alle tijd voor u nemen is een bezoek aan onze showrooms alleen mogelijk op afspraak. Laat hiervoor uw gegevens achter, dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met u op. Maakt u liever telefonisch een afspraak? Bel dan naar 038-4209090.

Wilt u meer informatie over dit product?

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.