SMARTBoard.nl / SMARTBoard.be is onderdeel
van SMART en i3 partner Limid.

Philips E-Line – 65 inch

1.861,00 (incl. btw 2.251,81)

De Philips E-line – 65 inch is een interactief display met geavanceerde multi-touch technologie. Dit interactieve scherm wordt aangedreven door Android 10, wat garant staat voor uitstekende prestaties en toegang tot een reeks verbeterde educatieve software en programma’s. 

Met ondersteuning voor maar liefst 20 aanraakpunten en gehard glas dat hinderlijke reflecties minimaliseert, biedt de Philips E-Line een uitstekende interactieve ervaring. Communicatie wordt beter, zowel in het klaslokaal, een vergaderruimte of andere professionele omgevingen.

Op voorraad

Waarom SMARTBoard.nl

Na ontvangst van uw supportaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Smartboard.nl levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op locatie Limid of de fabrikant.

Showroom bezoek of online demo plannen

Wij hebben een showroom in Houten, Amsterdam en Zwolle waar u onze oplossingen kunt bekijken en aanraken. Ook een online demo is mogelijk. Omdat we graag alle tijd voor u nemen is een bezoek aan onze showrooms alleen mogelijk op afspraak. Laat hiervoor uw gegevens achter, dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met u op. Maakt u liever telefonisch een afspraak? Bel dan naar 038-4209090.

Wilt u meer informatie over dit product?

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.