SMARTBoard.nl / SMARTBoard.be is onderdeel
van SMART en i3 partner Limid.

Philips C-Line

De Philips C-Line is een interactieve display met multi-touch technologie. Aangedreven door Android 9; Voorzien van verbeterde educatieve software en programma’s, 10 aanraakpunten en gehard glas dat reflectie tegengaat.

Voordelig

Whiteboard met basisfuncties

Werkt samen met uw PC

Comfort

Productiviteit en efficiëntie voor het hele team

Accuraat en vloeiend schrijven

Dankzij de 4K beeldresolutie binnen de Android omgeving schrijft u mooi scherp. 90% van de B-merken draait nog op het minder mooie Full HD binnen Android. 

Hybride meetings

Ontworpen om een vlottere, efficiënte en natuurlijke samenwerking tussen teams mogelijk te maken, zodat de focus altijd op het onderwerp blijft liggen en niet op de technologie erachter.

Begin met uw digitale evolutie

De Philips C-Line heeft multi-touch technologie en een whiteboard voor het instant digitaal maken van ideeën. Schrijf, teken, verplaats en vorm content live op het scherm en deel het digitaal met het team.

Bekijk de video

De Philips C-Line is beschikbaar als 65 inch, 75 inch en 86 inch

Twijfelt u over het juiste formaat? We helpen u kiezen!

Bezoek onze showrooms

Bekijk, probeer en ervaar de nieuwste interactieve displays en videovergaderoplossingen in onze showroom in Amsterdam of Zwolle.

Na ontvangst van uw supportaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Smartboard.nl levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op locatie Limid of de fabrikant.