SMART support

Naast fraaie oplossingen en producten biedt SMART ook een volledige en uitgebreide supportwebsite voor zowel software en hardware vraagstukken. 

SMART support e-mail

Snel in contact met één van onze support medewerkers? Klik op onderstaande button en stuur ons direct een e-mail. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn vragen wij u ons zo uitgebreid als mogelijk te informeren. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op. 

SMART Video Handleidingen

Heeft u een vraag over de werking van een programma? Bekijk dan de SMART Support videos op YouTube. Er zijn bijvoorbeeld demonstraties te zien van hoe draadloos scherm delen in zijn werk gaat en hoe u uw eigen content aan de spelletjes in de Notebook Player toevoegt.

Software Updates

Ontdek de nieuwe updates voor uw software! Updaten zorgt er voor dat de kwetsbaarheden uit de software opgelost zijn. Daarnaast bevat de software nieuwe functies, een nieuw design en een verbeterde prestatie! Kijk wat de laatste versies van uw software zijn.

Adviesgesprek aanvragen

Wenst u meer informatie over de SMART Board producten of wilt u een vrijblijvend adviesgesprek? Neem direct contact met ons op via 0031 (0)38 - 420 90 92

Informatie aanvragen