Bimmen bouw industrie model 6000 serie

Overlegruimte: actief samenwerken tijdens ontwerp overleggen

Overlegruimte: actief samenwerken tijdens ontwerp overleggen

Als aannemersbedrijf staat Kwakkenbos BV al 75 jaar dichtbij de klant. Samen aan tafel, met aandacht voor de dialoog, daar zit de kracht. Met een helder plan van actie, een efficiënte taakverdeling en duidelijke communicatie ligt de focus altijd op resultaat. Vertrouwd en persoonlijk, door transparant samen te werken, dat zijn de kernwaarden van Kwakkenbos BV.

SMART Board - werken met BIM

Efficiënte samenwerking

Efficiënte samenwerking is bij Kwakkenbos van cruciaal belang voor de snelheid en het succesvol leveren van complexe technische (ver)bouwprojecten. Door te innoveren en gebruik te maken van digitale collaboration whiteboards, worden over de hele linie van de organisatie, faalkosten verminderd en efficiency en werkplezier verhoogd. Men brainstormt over nieuwe ontwerpen, passen planningen aan en visualiseren ontwerpen op het digitale whiteboard.

SMART Board - werken met BIM

BIM modellen interactief bekijken

De oplossing wordt gevormd door een SMART Board Pro interactief touchscreen. Hiermee is het mogelijk om ontwerpen en BIM modellen op een interactieve manier te bekijken en nieuwe ideeën of verbeterpunten vast te leggen. Collega’s en co-creators of partners op andere locaties kunnen actief deelnemen aan BIM sessies met hun eigen device, alsof ze zich in dezelfde ruimte bevinden.

Met een SMART Board werkt men digitaal samen in een model en deelt de informatie direct met de betrokken collega’s en samenwerkende partijen. Hierdoor wordt een kortere ontwerptijd gerealiseerd, faalkosten verlaagd, opbrengsten verhoogd en bespaard op reiskosten.

Beter samenwerken dankzij een eerlijk advies

Heeft u ook een ruimte waar innovatie en een technologisch slimme audiovisuele oplossingen nodig is? Neem dan contact met ons op. In overleg is een referentiebezoek mogelijk. Wij laten u graag door eerdere projecten en klanten overtuigen!

Neem contact op via info@smartboard.nl of 038-420 90 92.
Of kom langs in één van onze showrooms

Laat een reactie achter

Na ontvangst van uw supportaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Smartboard.nl levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op locatie Limid of de fabrikant. Ook als u geen klant van ons bent, kunt u support aanvragen.

Boek een demo in onze showroom

Laat uw gegevens achter voor een bezoek aan onze showroom. Wij nemen contact met u op om een afspraak te maken.

5% korting op uw aanschaf!

Maak nu een afspraak voor een online demonstratie van de SMART Oplossingen of bezoek een van onze showrooms. Investeer wat tijd en ontvang hiermee deze extra korting.