Open werkomgeving: verrijdbaar touchscreen voor multifunctionele inzet

Open werkomgeving: verrijdbaar touchscreen voor multifunctionele inzet

De wereld van het werk verandert zich en daarmee ook de eisen aan werkomgevingen: ruimtelijk, technisch en organisatorisch. Konig + Neurath levert een belangrijke bijdrage tot de attractiviteit van een werkgever, zorgt voor efficiënte, energieke processen in ondernemingen en helpt om de verandering van de arbeidswereld als kans te grijpen. König + Neurath is vandaag de dag één van de meest succesvolle aanbieders van kantoormeubilair en ruimteoplossingen. Met een showroom op de Amsterdamse Zuid-as vertegenwoordigd König + Neurath de Nederlandse markt. Diverse werkplek concepten staan opgesteld in de showroom.

showroom-amsterdam-9-slider

Moderne werkplek

Om de moderne werkplek compleet te maken gebruikt men een digitaal whiteboard, in dit geval een SMART Board 6000 interactief touchscherm. Visueel samenwerken met SMART Board stelt König + Neurath  in staat om op een digitale manier concepten, ontwerpen, ervaringen en inspiratie te delen. Het SMART Board is flexibel in te zetten dankzij het verrijdbare en elektrisch in hoogte verstelbare onderstel en kan daarmee eenvoudig in de verschillende werkplek concepten geïntegreerd worden. Dankzij de geïntegreerde digitale whiteboard en internetbrowser kan het interactief touchscherm ook zonder aangesloten pc of laptop fungeren.

SMART Board 6000 op verrijdbaar onderstel

Flexibele kantoorinrichting

Flexibiliteit is misschien wel het meest genoemde woord van de afgelopen jaren als men spreekt over kantoorinrichting. Werkomgevingen met een open werkplekconcept moeten flexibel in te delen zijn, meubilair moet eenvoudig verplaatsbaar zijn en op meerdere manieren ingezet kunnen worden. Verplaatsbare vergadertafels en krukken, zit-sta werkplekken, modulaire werkplekken en multifunctioneel meubilair zijn inmiddels de standaard. König + Neurath speelt in op deze behoefte en geeft aandacht voor de gezondheid van medewerkers en duurzaamheid en gebruikt daarbij actief het SMART Board.

Neem contact met ons op

Heeft u ook een kantoor waar innovatie en technologisch slimme audiovisuele oplossingen nodig zijn? Wilt u net als König + Neurath inspelen op flexibele kantoorinrichting en heeft u advies nodig over passende audiovisuele oplossingen? Neem dan contact met ons op. In overleg is een referentiebezoek mogelijk. Wij laten u graag door eerdere projecten en klanten overtuigen!

Neem contact op via info@smartboard.nl of 038-420 90 92.
Of kom langs in één van onze showrooms

Laat een reactie achter

Na ontvangst van uw supportaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Smartboard.nl levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op locatie Limid of de fabrikant. Ook als u geen klant van ons bent, kunt u support aanvragen.

Boek een demo in onze showroom

Laat uw gegevens achter voor een bezoek aan onze showroom. Wij nemen contact met u op om een afspraak te maken.

5% korting op uw aanschaf!

Maak nu een afspraak voor een online demonstratie van de SMART Oplossingen of bezoek een van onze showrooms. Investeer wat tijd en ontvang hiermee deze extra korting.