SMARTBoard.nl / SMARTBoard.be is onderdeel
van SMART en i3 partner Limid.

De 3 voordelen van de SMART Board MX serie voor deze school

De 3 voordelen van de SMART Board MX serie voor deze school

Deze eigenschappen van de SMART Board MX serie waren doorslaggevend voor de keuze van dit model.

 1. Intuïtief gebruik
  Gebruik uw vinger als muis, de pen om te schrijven en veeg met uw handpalm om te wissen. Altijd en in iedere applicatie.
 2. Moderne connectiviteit
  Opslagmedia en devices sluit u aan op één van de vele moderne poorten.
  Het draadloos delen van het scherm van laptops en mobiele telefoons is mogelijk vanaf elk device, zonder een app te hoeven installeren. De docent staat het draadloos delen met 1 klik toe – of weigert het verzoek met 1 klik.

 3. Analoge aantekeningen digitaal maken
  SMART Ink scan® is een app waarbij analoge documenten en aantekeningen digitaal gemaakt kunnen worden. Maak een foto van uw aantekening of document en deel deze direct digitaal met uw SMART Board. Vervolgens kunt u deze verder bewerken en delen.

  Zo kunnen de aantekeningen op de emaille whiteboards die naast dit scherm hangen met het SMART Board geïntegreerd worden.

Neem contact met ons op

Heeft u ook een ruimte waar innovatie en een technologisch slimme audiovisuele oplossingen nodig is? Neem dan contact met ons op. In overleg is een referentiebezoek mogelijk. Wij laten u graag door eerdere projecten en klanten overtuigen!

Neem contact op via info@smartboard.nl of 038-420 90 92.
Of kom langs in één van onze showrooms

Laat een reactie achter

Na ontvangst van uw supportaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Smartboard.nl levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op locatie Limid of de fabrikant.