SMARTBoard.nl / SMARTBoard.be is onderdeel
van SMART en i3 partner Limid.

i3TOUCH X-One

Maak kennis met de X-One, het meest krachtige i3 scherm tot nu toe. Werk op het tempo van je gedachten dankzij het snelste interne besturingscentrum (CPU) van Touch Displays op dit moment.

Dit is een robuust, krachtig en intuïtief scherm dat voor iedereen eenvoudig te gebruiken is. We maken het onderhoud van uw toestel eenvoudig met automatische OTA-updates en mogelijkheden voor beheer op afstand.

Zero Air Gap

Bij andere schermen zit er ruimte gevuld met lucht tussen de glasplaat en het LCD scherm. Er zit dus een extra overgang tussen de verschillende schermlagen. Vanwege de loze ruimte heeft dit soort schermen een dikkere glasplaat nodig – met hinderlijke reflectie bij een schuine kijkhoek. Ook kan de inkt na-ijlen.

De X-One maakt gebruik van de optical bonding techniek, waardoor de twee schermlagen in wijze aan elkaar gelamineerd zijn.  Daardoor is er geen loze ruimte – en is de glaslaag dunner, wat zorgt voor het beste beeld vanuit elke kijkhoek. Bovendien schrijft u nauwkeurig op precies de juiste plek.

Touch the future

De enige met een Octa-core Processor

Het krachtigste scherm in de markt. Schakel snel tussen de essentiële functies die u het meest gebruikt. 

Accuraat en vloeiend schrijven

Dankzij de 4K beeldresolutie binnen de Android omgeving schrijft u mooi scherp. 90% van de B-merken draait nog op het minder mooie Full HD binnen Android. 

Sterk vakmanschap

Bij optical bonding zit er geen ruimte tussen de glasplaat en het LCD scherm, waardoor het glas dunner is en het beste beeld biedt vanuit elke kijkhoek.

Blauw licht filter

Veel beeldschermen stralen flikkering en reflectie uit, die u niet waarneemt, maar wel vermoeiend zijn voor uw ogen. Een blue light filter lost dit op.

De i3TOUCH X-One serie is beschikbaar als 65, 75 en 86 inch.

Voor elke ruimte is er een geschikt formaat. Laat u adviseren!

i3TOUCH X-One - 65 inch
i3TOUCH X-One - 75 inch
i3TOUCH X-One - 86 inch

Bezoek onze showrooms

Bekijk, probeer en ervaar de nieuwste interactieve displays van SMART en i3 in onze showroom in Amsterdam, Houten of Zwolle

Na ontvangst van uw supportaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Smartboard.nl levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op locatie Limid of de fabrikant.

Boek een demo in onze showroom

Laat uw gegevens achter voor een bezoek aan onze showroom. Wij nemen contact met u op om een afspraak te maken.

Sales aanvraag

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze producten of voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Installatieservice voor ieder SMART Board

Wilt u nieuwe apparatuur laten plaatsen, verhuizen of laten demonteren en afvoeren? Voor al deze (en meer…) activiteiten op uw locatie kunnen wij uw partner zijn. Onze eigen technici zijn breed inzetbaar, werken netjes en zijn VCA* gecertificeerd. Hierdoor bent u verzekerd van een veilige en correcte uitvoering van de werkzaamheden. Vul uw gegevens in wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken!