SMARTBoard.nl / SMARTBoard.be is onderdeel
van SMART en i3 partner Limid.

Hybride vergaderen met de vergaderbuddy

De vergaderbuddy is een mobiel inzetbare video-vergaderoplossing.
De SMART Videobar (4K camera, soundbar en microfoon) is gemonteerd op een meekijkscherm.
Op het meekijkscherm zijn uw remote werkende collega’s te zien.

De buddy is configureerbaar naar uw behoefte & geschikt voor meerdere toepassingen, zoals:

Bekijk de vergaderbuddy in actie

Ontdek het nieuwe online werken met de vergaderbuddy. Ervaar beeld, geluid en content in hoge kwaliteit. Alsof remote collega’s bij u in de ruimte zijn.

Ontdek de vele voordelen

Betere virtuele interactie

 Een deel van de collega’s vergadert mee vanuit huis.
Op het meekijkscherm in de vergaderruimte zijn zij te zien.

Presenteer uw product op meerdere manieren met camera presets

Dankzij vooraf ingestelde camera presets heeft u altijd het juiste in beeld. Schakel eenvoudig tussen uw presentatie en close-ups van uw product – met een druk op de knop.

hybride vergaderen met de vergaderbuddy
hybride vergaderen met de vergaderbuddy

Configureerbaar naar uw behoefte

De onderdelen van de vergaderbuddy zijn geheel naar wens aan te passen. 

Boek een demo

hybride vergaderen met de vergaderbuddy

Maak een afspraak in onze showroom

Ervaar de mogelijkheden van hybride vergaderen zelf in onze showroom. Via onze demo opstelling kunt u goed zien wat de collega’s thuis zien, maar ook wat de mensen in de vergaderruimte zien.

Wij staan voor u klaar met een persoonlijk en deskundig advies. Een online demo is ook mogelijk.

iq module

IQ Module - Eigen Android-based startscherm

WHITEBOARD: Loop de ruimte binnen en begin direct met schrijven. Connect uw mobiele device en verstuur een link naar het whiteboard via e-mail. Mensen met de link kunnen live uw aantekeningen bekijken. Sla uw aantekeningen op het bord op of op uw mobiel apparaat. Zelfs op een mobiel apparaat kunt u de notities later weer terugsturen naar het SMART Board om verder te gaan waar u was gebleven – gewoon door de QR code te scannen.

WEBBROWSER: Klik op de interne browser om direct gebruik te maken van internet. U kunt over internet pagina’s schrijven, die aantekeningen opslaan en ook bestanden downloaden.

INPUT PREVIEW: Bekijk een voorbeeld van wat wordt weergegeven op elk apparaat dat is aangesloten op uw SMART Board. U schakelt makkelijk tussen diverse invoer bronnen omdat u een voorvertoning ziet van het scherm van het aangesloten device.

BESTANDEN: De aantekeningen die u in het whiteboard of in de browser maakt worden opgeslagen op het scherm. In de bestanden app staan mappen met algemene bordbestanden – en als u inlogt – een map met bestanden die u persoonlijk heeft opgeslagen.

STARTSCHERM: Personaliseer het startscherm. Kies uw eigen wallpaper. Uw recente activiteiten, apps en bestanden zijn met één klik te benaderen.

SCHERM DELEN: Projecteer het scherm van uw device op het SMART Board, zonder kabels te gebruiken. U kunt twee schermen tegelijk delen en media streamen. Screen Share is compatibel met iOS®-, Windows®- en Android ™ -apparaten, inclusief Chromebooks die Google Cast gebruiken. 

APPS BIBLIOTHEEK: Zoek in de app store naar apps en voeg ze toe aan uw favorieten voor eenvoudige toegang vanaf het startscherm.

OPRUIMEN: Om het scherm gereed te maken voor de volgende gebruiker klikt u op ‘opruimen’. U wordt uitgelogd bij uw profiel en tijdelijke bestanden en zoekgeschiedenis wordt gewist. Zo wordt de privacy gewaarborgd.

Showroom bezoek of online demo plannen

Wij hebben een showroom in Houten, Amsterdam en Zwolle waar u onze oplossingen kunt bekijken en aanraken. Ook een online demo is mogelijk. Omdat we graag alle tijd voor u nemen is een bezoek aan onze showrooms alleen mogelijk op afspraak. Laat hiervoor uw gegevens achter, dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met u op. Maakt u liever telefonisch een afspraak? Bel dan naar 038-4209090.

Na ontvangst van uw supportaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Smartboard.nl levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op locatie Limid of de fabrikant.