SMARTBoard.nl / SMARTBoard.be is onderdeel
van SMART en i3 partner Limid.

smart board mx in klaslokaal

Digiborden vervangen door SMART Board MX touchscreen

Scholengroep Rijk van Nijmegen: digibord maakt plaats voor interactief touchscreen

Onder Scholengroep Rijk van Nijmegen (SGRvN) vallen het Canisius College, Jorismavo, Kandinsky College Nijmegen, NSG Groenewoud, Het Rijks vmbo campus, Kandinsky Molenhoek en het Pontem College. Een krachtige Scholengroep die de beste condities biedt voor leerlingen en docenten. Deze gerenommeerde hebben scholen hun krachten gebundeld, ook voor de inzet van digitale leermiddelen.

smart board mx in klaslokaal

SMART Board MX serie

De scholengroep maakt gebruik van SMART Board MX-serie en SMART Learning Suite, het zeer uitgebreide onderwijs pakket van SMART, voor het geven van onderwijs. Het beheren van de SMART Boarden vindt plaats via de SMART Remote management applicatie. Deze applicatie zorgt ervoor dat het bord niet alleen te beheren voor o.a. software updates, instellingen en status informatie maar ook voor het installeren en activeren van (Google Playstore) applicaties.

SMART Board installeren

Stabiele werkomgeving

De SMART Board MX-serie heeft alle interactieve tools die docenten bij Scholengroep Rijk van Nijmegen nodig hebben en dat voor een geweldige prijs. De MX-serie is ontworpen en gebouwd om lang mee te gaan en is verkrijgbaar in de maten 65 “, 75” en 86 “. SMART MX wordt door Scholengroep Rijk van Nijmegen gezien als een flexibel en betaalbaar alternatief voor de projector en digibord combinatie in de klas. Er is tevens geen onderhoud meer nodig en lamp of filtervervangingen behoren tot het verleden. Daarnaast heeft de vervanging van de projector door een touchscreen geleidt tot het verlagen van warmteproductie en reductie van geluid in het klaslokaal. Het belangrijkste van de vernieuwing is het bieden van een stabiele werkomgeving voor docenten met technologie die werkt. Altijd een helder beeld, snelle opstarttijden en prettig in gebruik.

Ook interesse?

Maakt u ook nog gebruik van digiborden en projectoren? Neem dan contact met ons op voor een demo in één van onze showrooms en laat u overtuigen van de meerwaarde van interactieve touchscreens. In overleg is een referentiebezoek mogelijk. Wij laten u graag door eerdere projecten en klanten overtuigen!

Neem contact op via info@smartboard.nl of 038-420 90 92.
Of kom langs in één van onze showrooms

Laat een reactie achter

Na ontvangst van uw supportaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Smartboard.nl levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op locatie Limid of de fabrikant.